Over ons

Ons team bundelt dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring, zo proberen we een frisse kijk op vastgoed te bieden!


Erkend makelaar Rutger Schildermans kent de vastgoedmarkt door zijn jarenlange ervaring door en door, hij wordt hierin ondersteund voor Lommel door Dean Vanden Boer. Voor de omgeving Pelt, Hamont-Achel, Bree, Bocholt & Peer kan u terecht bij Jan Jacobs. Inge Jansen is uw contactpersoon voor Leopoldsburg, Beverlo & Hechtel-Eksel en bij Isa Winters kan u steeds terecht voor de regio Balen, Mol en Dessel, zij is gevestigd in het kantoor te Mol.


De enthousiaste aanpak en goed lachsheid van Carlien Swinnen voor de verhuuropdrachten en het administratieve luik, doen de rest. Verder is Lesley Derdaele uw aanspreek punt voor het commerciële/industriële vastgoed namens het bedrijfskantoor.


Enthousiasme, ervaring en gedrevenheid... de beste garantie voor een vastgoedpartner die snel vorm geeft aan uw woondromen en waar geen vraag te veel is.

Contacteer ons

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

Rutger Schildermans

Zaakvoerder, erkend vastgoedmakelaar 505.570

Carlien Swinnen

Administratief medewerkster

Isa Winters

Vastgoedconsulente regio Mol, Dessel, Retie en Balen

Lesley Derdaele

Het Bedrijfskantoor

Jan Jacobs

Vastgoedadviseur regio Hamont-Achel, Peer, Bree, Bocholt, Pelt, Oudsberg, Maaseik en Kinrooi

Dean Vanden Boer

Vastgoedadviseur regio Lommel

Inge Jansen

Stagiaire vastgoedmakelaar 514.072 regio Hechtel-Eksel, Beringen, Leopoldsburg, Ham, Tessenderlo en Houthalen-Helchteren