Over ons

het huiskantoor...

Een appartement of huis kopen of huren in Lommel, Pelt, Mol en omstreken? Het huiskantoor vindt uw droomwoning!

Als ervaren vastgoedmakelaar in de regio Noord-Limburg spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. 

Enthousiast én ... ervaren

Het huiskantoor bundelt dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring.

Erkend makelaar Rutger Schildermans kent de lokale markt in Lommel en haar omgeving door en door hij wordt hierin ondersteund door Dean Vanden Boer. Voor de regio Pelt, Hamont-Achel, Bocholt & Peer kan u terecht bij Jan Jacobs , Inge Jansen is uw contactpersoon voor  Leopoldsburg, Beverlo & Hechtel-Eksel. Voor de regio Balen, Mol en Dessel kan u steeds te recht bij Isa Winters, dewelke gevestigd is in het kantoor te Mol

De enthousiaste aanpak en goed lachsheid van Carlien Swinnen voor de verhuuropdrachten en het administratieve luik, doen de rest. Verder is Lesley Derdaele uw aanspreek punt voor het commerciële/industriële vastgoed namens het bedrijfskantoor.

Enthousiasme, ervaring en gedrevenheid ... de beste garantie voor een vastgoedpartner die snel vorm geeft aan uw woondromen.


 

Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Het huiskantoor gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteneigendom in de kijker te plaatsen en succesvol te verkopen of te verhuren. Als UW makelaar, begeleidt en ondersteunt het huiskantoor u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.

 • Een vrijblijvende en deskundige waardebepaling van uw vastgoed:
  Tijdens een eerste kennismaking brengen we het te verkopen of verhuren pand in kaart en voeren we een objectieve en marktconforme schatting uit met behulp van verschillende schattingsmethodes. Hierdoor kunnen wij u een zo correct mogelijke prijsraming geven waarbij we rekening houden met alle belangrijke actoren.
 • Bespreking van onze werkwijze:
  Bij een volgende ontmoeting hebben we het over de samenstelling van uw verkoopdossier, de praktische planning en geven we u nog enkele nuttige tips voor het verkoopklaar maken van uw woning.
 • Uw vastgoed in de kijker:
  Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmiddelen. Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals website en mailings, maar zorgen voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld met onder andere opvallende panelen, banners, enz.
  We zijn tevens het zichtbaarste kantoor te Lommel en werken steeds met een professionele fotograaf.
 • Persoonlijke opvolging en begeleiding:
  Uw makelaar is en blijft uw vertrouwenspersoon gedurende het ganse traject. Daarnaast zijn wij steeds aanwezig bij geplande bezoeken van potentiële kopers/huurders en staan wij in voor de volledige afhandeling van de uiteindelijke verkoop/verhuur tot en met de sleuteloverdracht en het overdragen van de meterstanden.

U merkt het: het huiskantoor vertegenwoordigt niet alleen uw eigendom, maar ook u!

Wenst u een stevige rechterhand die u begeleidt en ondersteunt bij de verkoop of verhuur van uw pand? Kies dan voor het huiskantoor!

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

Tot binnenkort !